Καταχώρηση αγγελίας

Στο youcar.gr  μπορείτε να αναζητήσετε ή να καταχωρήσετε αγγελίες τόσο για Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα όσο και για επαγγελματικά οχήματα.

Για τις υπηρεσίες καταχώρησης αγγελιών, ισχύουν τα παρακάτω: 

 

Ιδιώτες

Δημιουργήστε τον προσωπικό σας λογαριασμό κάνοντας απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα youcar.gr και καταχωρήστε ΔΩΡΕΑΝ τις αγγελίες σας . Έχετε την δυνατότητα να αναρτήσετε απεριόριστο αριθμό αγγελιών, με την μόνη προϋπόθεση ότι  μόνο 2 αγγελίες θα είναι ενεργές κάθε φορά. Μέσα από τον προσωπικό σας λογαριασμό μπορείτε να επεξεργαστείτε, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις αγγελίες σας, να ανατρέξετε στο ιστορικό των αγγελιών σας και να προσθέσετε «αγαπημένα» στη λίστα σας. 

 

Έμποροι

Για τις αυξημένες απαιτήσεις των εμπόρων προσφέρονται 3 διαφορετικά οικονομικά πακέτα με βάση τον όγκο των αγγελιών που επιθυμείτε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα, καθώς και την διάρκεια του συμβολαίου δημοσίευσης  που επιλέγετε(6μηνο – ετήσιο). Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο πακέτο που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

 

Προνόμια εγγραφής εμπόρου στο site 

Με την εγγραφή σας στο youcar.gr, καλείστε αυτόματα να συμπλήρωσετε τα στοιχεία σας και να δημιουργήσετε το εταιρικό σας προφίλ, καταχωρώντας την

επωνυμία της εταιρείας, το λογότυπο, τη διεύθυνση, το ωράριό σας κλπ. 

 

Έτσι αυτομάτως αποκτάτε ένα πλήρες προφίλ μέσα στο site, ενώ απολαμβάνετε και περαιτέρω ενημερώσεις με πολλά στατιστικά 

δεδομένα, όπως μεταξύ άλλων: 

- Αριθμός εμφανίσεων εμπόρου

- Αριθμός εμφανίσεων ανά όχημα

- Ποιο από τα οχήματα έχει προστεθεί στα αγαπημένα από τους ιδιώτες χρήστες κλπ.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες και για αποστολή τιμοκαταλόγου, επικοινωνήστε μαζί μας στο: sales@youcar.gr.

Το youcar.gr χρησιμοποιεί cookies προς βελτιώση των υπηρεσιών του. Με την χρήση των υπηρεσιών αυτών, συναινείτε στην εγκατάσταση των cookies.